Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 1 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 1 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Paul Gilbert 2008

Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT
avatar

Male
Jumlah posting : 358
Age : 35
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Paul Gilbert 2008   13/1/2009, 20:21

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
avatar

Male
Jumlah posting : 457
Age : 32
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 09:34

hatur nuhun ach kang sartong, nu ka anggena di dongdot eh donlot jadi kababawa ieu teh
nu teu kanggona mah diantepkeun weh nyak teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP
avatar

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 12:49

ngodek tai irung
aya lagu na trio kwek" teu kang sartong....

ngga deng bercanda.. malaikat

timen mah nuju milarian laguna SKY nu judul na YOU...

aya nu gaduh teu nya....

mun aya nu gaduh,, share keun kadieu nya..
asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT
avatar

Male
Jumlah posting : 358
Age : 35
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 14:28

Timen wrote:
ngodek tai irung
aya lagu na trio kwek" teu kang sartong....

ngga deng bercanda.. malaikat

timen mah nuju milarian laguna SKY nu judul na YOU...

aya nu gaduh teu nya....

mun aya nu gaduh,, share keun kadieu nya..
asalaman

nu mana tea men kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   

Kembali Ke Atas Go down
 
Paul Gilbert 2008
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» SELL 2008 BLACK KAWI NINJA 250R MEDAN MURAH
» WTS: YAMAHA R1 2008 EUROSPEK WITH AKRAPOVIC CARBON FULL SYSTEM
» WTS : Helm Half Face merk SPARX (kenaikan harga per 1-Des-2008)
» (WTS) NINJA 250 HIJAU 2008....MULUS!!!!SOLD!!!!!!SOLD!!!!
» Jual Kawasaki Ninja 250 Hitam 2008 ANTIK km 1600 Modif + Ori

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Musik-
Navigasi: