Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2020
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
direktur_bdg9
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
garotis_79
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
fanny_inochi
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
Admin
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
dank_thea
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
doetz86
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
Timen
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
ronghok
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
anfuk_cjr
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcapCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_voting_barCIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap44%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap31%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap5%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap8%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap4%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_lcap8%CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

 

 CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG

Go down 
PengirimMessage
odonk
HANSIP
HANSIP
odonk

Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime4/12/2008, 08:49

HAYU URANG NGARIUNG NGOMONGKEUN MANUTD TERCINTA.............................
Kembali Ke Atas Go down
kangikin
HANSIP
HANSIP
kangikin

Male
Jumlah posting : 83
Age : 38
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime4/12/2008, 09:07

punten...tok...tok...

milanisti iring ngalangkung...

kapungkur jaman Bekam masih di MU mah sayah resep tah ka MU teh tapi pas Bekam Kaluar asa kurang greget ningali MU teh...

sok atuh mangga Red Devil Mania Ramekeun Room Manchester United teh....

abdi mah mung ngiring ngalangkung
Kembali Ke Atas Go down
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT
tolombong_awi

Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime23/12/2008, 08:34

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Liverpool-fc-crest


pa untuy-untuy hiduuuppp liperpullll ajigh
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/helloarul
Timen
HANSIP
HANSIP
Timen

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime19/1/2009, 13:23

admin berkuasa
hidoetz mimin,,,
Kembali Ke Atas Go down
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT
garotis_79

Male
Jumlah posting : 257
Age : 41
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime19/1/2009, 16:23

emyu........... seraaaaaaaaaaang
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime20/1/2009, 09:37

ajigh ieu teh ngomongkeun MU tapi nu kaluarna bendera Liverpool ngagoler ahk
ci ti men duih jadi sporter teh kalah hidoetz mimin ngagoler ahk
badeur mah hidup randa bengsrat weh lah awewe geulis bari ba

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT
tolombong_awi

Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime10/2/2009, 07:51

ngagoler ahk ngagoler ahk weuh nu resep mengbal gening didieu mahhh..iwal dina thread sex wehh anu laris manis mahh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk tu kituma biasana katularan c otong marotong di gerean
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/helloarul
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT
garotis_79

Male
Jumlah posting : 257
Age : 41
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime10/2/2009, 22:07

eta ci_badeur kanu randa....



cing atuh bagi-bagi... meuni kabita
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Empty
PostSubyek: Re: CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG   CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
CIK AH MANCHESTER UNITED DIDIEU NGARIUNG
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Olah Raga-
Navigasi: