Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
September 2021
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2842 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah yosqi habibulloh

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
direktur_bdg9
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
garotis_79
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
fanny_inochi
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
Admin
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
dank_thea
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
doetz86
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
Timen
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
ronghok
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
anfuk_cjr
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcapASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_voting_barASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap44%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap31%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap5%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap8%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap4%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_lcap8%ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528

 

 ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,

Go down 
3 posters
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT
jurigpersib

Male
Jumlah posting : 110
Age : 36
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Empty
PostSubyek: ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,   ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Icon_minitime11/12/2008, 08:07

NU GADUH KASET ASIA CARERA PM SAYAH YA............ awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba





GUS LILA TEU LALAJO UY MUN AYA BAGI NYA............. ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Empty
PostSubyek: Re: ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,   ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Icon_minitime30/12/2008, 08:42

jiew hayang haratis bae jurig mah heheotan
mun di toko kaset mah aya geura jurig
ngagoler ahk ngagoler ahk



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
jordan



Jumlah posting : 1
Registration date : 09.08.11

ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Empty
PostSubyek: Re: ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,   ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Icon_minitime9/8/2011, 00:52

haahaaahaaa....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Empty
PostSubyek: Re: ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,   ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,, Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
ASIA CARERA,,,,,,,,,,,,,
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Filem-
Navigasi: