Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
Request forum Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2020
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
direktur_bdg9
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
garotis_79
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
fanny_inochi
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
Admin
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
dank_thea
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
doetz86
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
Timen
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
ronghok
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
anfuk_cjr
Request forum I_vote_lcapRequest forum I_voting_barRequest forum I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
Request forum I_vote_lcap44%Request forum I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
Request forum I_vote_lcap31%Request forum I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
Request forum I_vote_lcap5%Request forum I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
Request forum I_vote_lcap8%Request forum I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
Request forum I_vote_lcap4%Request forum I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
Request forum I_vote_lcap8%Request forum I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

 

 Request forum

Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Request forum   Request forum Icon_minitime19/1/2009, 16:15

bilih aya nu bade nyuhunkeun di pangdamelkeun forum/ruang sok mangga didieu atanapi aya anu kedah ditambihan mangga



admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
farhan
HANSIP
HANSIP
farhan

Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime2/4/2009, 18:58

ASSALAMUALALAIKUM,,,,,,,,,

KATINGALI NA TEH RADA SEPI MIN FORUM TEH

MIN KUMAHA MUN AYAKEUN GAME KER DI FORUM BANDUNG SALAPAN

SABANGSANING CATUR .BILLIARD. JEUNG NU SEJEN NA.....JADI ANU SETRES CHATINGAN DI ROOM 9 PINDAH KAN KA FORUM BANDUNG SALAPAN ...OK TEU...HEHEHEH

PINTEN AKH KUMAWANTUN...

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS
lutung_b9

Male
Jumlah posting : 49
Age : 42
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: kamar santai,,,,,,,,,,,,,,@@@   Request forum Icon_minitime7/4/2009, 06:21

oguit mh mnta di sadiakeun kamar we 4x3 mah lengkep jeung
home teatre,ac,aquarium,kompi plus sambungn kana net,sofa
anu nyudut warna pink jng tempat tidur anu mahi duaaneun..
lumayan tah paranti ari ogut kaburitan atawa ker boring kan
bisa gegelehean di forum jng anu ngora heheheheh,sok dalaftar we
ka para ibu2 anu bade ngiring nginep mah........ wkekekeekekekekek.@@@
Parasea asalaman di gerean ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime7/4/2009, 11:11

min sadiakeun folder jang nyimpen foto2 KOPDAR barudak bdg9 uy ngarah nu asup teh kabitaeun ku kompakna barudak sok kopdar teh kumaha tah? ngodek tai irung
mun bisa mah sagancangna di jieunna soalna fotona mah loba di barudak ngan jang ngasupkeunna hese ngodek tai irung

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime8/4/2009, 00:27

pan aya galery deur... lamun di posting dina forum eta poto kudu di host heula di host image contona di photobucket.com atawa dinu lainna tah mun ges kitu cokot weh kode htmlna terus di pasteu didieu, ke ku urang di jieun wadahna husus ker poto-poto hasil kopdar

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Request forum NewPicture20
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime8/4/2009, 09:23

tah eta maksudna teh wadah khusus foto2 barudak KOPDAR min nie teu ngarti ngagoler ahk
da na galery mah jang masing2 member lin nu bogana ge heheotan
mun aya wadah ma khan ngarah kabeh bisa nempo min teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime8/4/2009, 14:27

enya sok atuh geura asupkeun potona deur.. ameh katingali bentukna ngagoler ahk

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Request forum NewPicture20
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT
dhekok_magic

Male
Jumlah posting : 80
Age : 37
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

Request forum Empty
PostSubyek: ah, bade nyieun carpon (carita pondok)   Request forum Icon_minitime22/4/2009, 01:43

Tadi isuk, kuring nganteurkeun pun lanceuk ka pasar. Di pasar kuring manggihan jalmi nu keur mentaan duit. Jalmi etateh meuni garang rarayna, sareng tatona meuni seueur. Ku kuring teh di bere duit saratus jalma etateh. Tuluy jalma etateh ngadon ngomong kieu : "tepangkeuna, nami abdi Kania!!!"
kusabab kuring teu resep ka jalma etateh, ku kuring di tinggalkeun weh eta jalma teh. kuringna uwih deui weh ka bumi....

di akhir carita, si tata papendak sareng si mamat, janten weh tamat.....

hampuranya.. da ieumah teu maksud nyieun lulucon.... mung bade nyobian nyarios nu lemes.... sanes kitu leres???

sok ah kaluarkeun deui basa sunda nu lemes teh....
Kembali Ke Atas Go down
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime22/4/2009, 09:08

aduh dekok lain didieu atuh tempatna ari rek cumarita mah Parasea ditembak cia

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Request forum NewPicture20
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime22/4/2009, 15:58

ngagoler ahk carekan min lah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime22/4/2009, 19:09

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
uing teu bisa komentar ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
dhekok tob lah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
wajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiighghghghgh!!!!!!!!!!!!!!!! ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT
dhekok_magic

Male
Jumlah posting : 80
Age : 37
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime23/4/2009, 16:32

salah tempat nyak lain uing hampura teu nyaho teuing ahk ...

kabueeeeeeeerr luncat ah ngagoler ahk era ...
marangga min...
nuhun nyak teuing ahk .....
Kembali Ke Atas Go down
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom
vica

Female
Jumlah posting : 59
Age : 34
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime27/4/2009, 19:43

haduhh my soulmet ngagoler ahk minta apa ngerampok eta wz bingung euy


vica menta apanya ?? duid lah time out ngagoler ahk


nya bikin game tah kata farhan..biar yang stres" hipnotis hipnotis
pada games kalo boring mah ..hayu ahk rameukeun lagi bdg9 dorodorodoodd dorodorodoodd




thx nya aa admin cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Timen
HANSIP
HANSIP
Timen

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime4/5/2009, 04:44

ngagoler ahk nya ceuk uing ge loba nu teu waras,,
contona si dekok ngagoler ahk
teu nyambung kanu obrolan.. ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime4/5/2009, 10:44

konci ah.. loba teu nyarambung jeung pokok bahasan. Parasea

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Request forum NewPicture20
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
Sponsored content




Request forum Empty
PostSubyek: Re: Request forum   Request forum Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Request forum
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Musa The Warrior DVDRip

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Request Forum-
Navigasi: