Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2020
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
direktur_bdg9
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
garotis_79
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
fanny_inochi
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
Admin
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
dank_thea
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
doetz86
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
Timen
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
ronghok
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
anfuk_cjr
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcapciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_voting_barciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap44%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap31%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap5%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap8%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap4%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_lcap8%ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

 

 ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah

Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP
farhan

Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah Empty
PostSubyek: ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah   ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah Icon_minitime30/3/2009, 19:41

assalamualaiakum.....

tepang deui dieu room geuningan .....
Akeup ahk Akeup ahk dulur dulur ,,sareng batay bataya anu di pikanyyah ku simkuring reu di iwal iwal kasadayana..... ragrag cinta ragrag cinta ragrag cinta

bagja hirup di dunya teh hehey jeung dedeh di lakonan ku urang bararea

komo deui anu di pikahayang ku ueang jeung baraya nenagan calon anu ahli surga

awewe ahli surga ,,,dedeh dedeh tuing

1..ridho sareng pamegeut anu di jodohkeun kanu di luhur nayeta allah swt

2..janten istri anu setia kasalaki dina kaayaan susah atawa senang

3..tara ti menta hampura ka salaki mun aya dina kasalahan

4..teu pernah ngabantah tisalaki salama neng teu mengkol dina syariat islam.

5..sok nganomerhijikeun salaki dina sagala kaayaan

6..tara elat dina ngahibur salaki lamun salaki keur dina kayaan susah aeawa senang

7..lamun di tingali di teuteup pikareuseupeun salaki nya pamajikan

8..tara pernah nolak lamun di cepeng ku salaki iraha bae salaki keur butuh

9..reu boga niat kanu harta dunya mun salaki teu boga

10. ngahormat salaki jeung kolot indung bapa

11..leket kanu ibadah nana

12.. tara elat ngadoakeun kasalametan kasejahteraan salaki

13.. beesih jeung dandan demi nyenangkeun salaki

14..tara ninggalikeun beungeut nu reu mantes jwung kalakuan pikaseubeuleun
salaki
15......tuluy na mah



hatur nuhun sakitu we di uhan mah

wabiltaupik walhidayah .waalamualikum ....

hatur nuhun kang admin

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
singgih



Jumlah posting : 1
Registration date : 29.11.09

ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah Empty
PostSubyek: Re: ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah   ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah Icon_minitime29/11/2009, 22:57

wah euy hebring lah, janten kanita yeuh .. mun akang mendakan abdi mesen hiji nya.. ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah 264486 ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah 263894
Kembali Ke Atas Go down
 
ciri ciri istri calon pisurgaeun shalelah
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Agama, Spiritual & Supranatural-
Navigasi: