Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
WAJIB DIBACA Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2020
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
direktur_bdg9
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
garotis_79
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
fanny_inochi
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
Admin
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
dank_thea
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
doetz86
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
Timen
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
ronghok
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
anfuk_cjr
WAJIB DIBACA I_vote_lcapWAJIB DIBACA I_voting_barWAJIB DIBACA I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
WAJIB DIBACA I_vote_lcap44%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
WAJIB DIBACA I_vote_lcap31%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
WAJIB DIBACA I_vote_lcap5%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
WAJIB DIBACA I_vote_lcap8%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
WAJIB DIBACA I_vote_lcap4%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
WAJIB DIBACA I_vote_lcap8%WAJIB DIBACA I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

 

 WAJIB DIBACA

Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator
anfuk_cjr

Male
Jumlah posting : 126
Age : 35
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/4/2009, 12:11

HAPUNTEN KASADAYANA MEMBER TANPA TERKECUALI, SIM KURING NGAHAJA NGADAMEL IEU THREAD/TOPIK BERHUBUNG BEUKI DIEU LALU LINTAS TOPIK KATINGALINA TOS TEU SESUIA SARENG KATEGORI BOH DINA PENEMPATAN ATANAPI DINA EUSI TOPIKNA, SEPERTOS CONTO DINA RUANG ABSEN HARIAN / MINGGUAN / BULANAN, SAKEDAHNA DINA ETA RUANG TEH NGAN UKUR KANGGO ABSEN HUNGKUL ULAH DICAMPUR SARENG TOPIK ANU SANESNA KITU DEUI DINA RUANG ANU SANESNA SEU'EUR PISAN NYIMPANGNA SARENG KATEGORI..

UPAMI DI TINGALI SECARA KARESMIAN MAH IEU FORUM MEMANG TEU PATI RESMI DA TADINA OGE NGAN UKUR PIKEUN KUMPUL-KUMPUL WE, TAPI NAJAN KITU ARI BACAKARAN MAH DINA ENGGONING NEMPATKEUN TOPIK TETEP WE KATINGALINA TEH ASA RUSEB / TEU NGEUNAHEUN KATINGALI...

TAH MARGI KITU SOK UPAMI BADE NGADAMEL TOPIK TEMPATKEUN DINA TEMPATNA, MISALKEUN DINA KATEGORI BABANYOLAN NYA TOPIKNA BABANYOLAN, DINA KATEGORI BISNIS NYA ANU DIBAHASNA PERKAWIS BISNIS KITU DEUI DINA KATEGORI ANU SANESNA..

JEUNG DEUI DINA PERKAWIS NGADAMEL TOPIK OMAT ULAH MATAK NYINGGUNG PERASAAN SASAMA MEMBER SANAJAN NIATNA BANYOL..!!!!!
KECUALI AYA PERSETUJUAN SARENG MEMBER BERSANGKUTAN..


KANGGO PARA MODERATOR SIMKURING NYUHUNKEUN PANG NINGALIANKEUN SATIAP TOPIK ANU DI DAMEL KU MEMBER, UPAMI ETA TOPIK SALAH TEMPAT PANG MINDAHKEUN KANA TEMPATNA..

SAKITU WE

MUDAH-MUDAHAN JANTEN PERHATOSAN

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

WAJIB DIBACA NewPicture20
Kembali Ke Atas Go down
http://ujangkurnia.blogspot.com
Timen
HANSIP
HANSIP
Timen

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime30/4/2009, 06:02

barudak na da euweuh nu bener jang,, ngagoler ahk
euweuh nu waras .. ngagoler ahk
mere comment ge tara nyarambung.. ngagoler ahk
geura istigfar ciah hey barudak. ngagoler ahk ngagoler ahk
astagfirulloh hal adziim,,, ngadu'a
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime30/4/2009, 08:55

ngagoler ahk ngagoler ahk ci timen jang tah pamawana mah
sok carekan hula ci timen ceunah waras hula geura ngagoler ahk
sok lah mun aya nu nyasar mah ke di pangmenerkeun mun badeur bisa mah nyak teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT
garotis_79

Male
Jumlah posting : 257
Age : 41
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime1/5/2009, 14:37

kieu da orang sunda mah ari geus baranyol...sok kamaralinaan.... katingali huntu
ari uink orang sunda lain nyak.... mikir hula
soalna bapak uingmah asli orang jawa,ngan indung asli ti garut... reuwas
tapi ti mimiti gubrag lahir,nepi ka ayeuna umur 30 nginum cai sunda....
tapi uing hayng urang sunda asli....reueus jdi urang sunda....hampurah min..
Kembali Ke Atas Go down
Timen
HANSIP
HANSIP
Timen

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime4/5/2009, 04:40

ngagoler ahk tah si otis ge saruna jang,,
ngagoler ahk sarua teu waras na jeng nu sejen
Kembali Ke Atas Go down
dank_thea
Calon RT
Calon RT
dank_thea

Male
Jumlah posting : 171
Age : 35
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime6/5/2009, 17:57

teuing da... topik ka kaler koment na ka kidul....
asa lalieur kabeh jang...

buktina eta koment si otis tah...
geus mengkol keun ka topik lain...

ujug ujug nyarita indung jeung bapana....
lol!
Kembali Ke Atas Go down
http://endankhartchenko.blogspot.com
Fazar

Fazar

Male
Jumlah posting : 1
Lokasi : Padasuka - Bandung
Job/hobbies : Ulin
id YM : yenxf474r, fazar_474
Registration date : 06.05.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime6/5/2009, 18:24

ngiringan ach...
kenalan heula nyak?
nami simkuring Fazar, usuana tos 25 tahun hampir 26 tapi masih anom keneh, larai na ge teu katinggal kolot..teuing ahk
salam kenal nyak kasadayana
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime7/5/2009, 12:39

ditambahan ku nu anyar tah ngagoler ahk ngagoler ahk
perkenalan kalakah dina kamar ieu ngagoler ahk
admin jangareun ngagoler ahk ngagoler ahk
cing sabar weh min nyak ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
dank_thea
Calon RT
Calon RT
dank_thea

Male
Jumlah posting : 171
Age : 35
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime7/5/2009, 14:41

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
bener bener koplok ajigh....

tobaaat tobaaat...
Kembali Ke Atas Go down
http://endankhartchenko.blogspot.com
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT
dhekok_magic

Male
Jumlah posting : 80
Age : 37
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime9/5/2009, 01:00

bunuh diri min tah tinggal ICON na.... ngodek tai irung
atanapi mun teu aya nu benel tinggal tempo eta ICON na ah siah keuna
tapi mun di pikir2 admin na ge asa saluana oge takol we terus


cikaracak ninggang hate... luncat ahk kabueeeeeeeerr

hampura min mun teu aya bahasa nu teu merenah asalaman ...
mun teu di hampura ulang rek pundung terus kabur aduhh gedebug
Kembali Ke Atas Go down
farhan
HANSIP
HANSIP
farhan

Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime13/5/2009, 12:49

assalamualaikum......


aya naun ieu teh asa meuni rarewas ajigh teh mikir hula

huuh uing satuju salaku anu bodo

matakan barudak hirup teh maneh teh tonk ngawadam wae

tkh jadinya salah nempatkeun nanaun anu di tulis...

kang admin anu gedemol tea sok tah careukan anu karoplok teh... ngelel

matakan barudak kudu ngagarugu atuh........wakwakwakwak



hapunten anu kasuhun jalmi anu bodo nyerat deui

tonk jadi bendu tos abg wae....

wassalam

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 44
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime15/5/2009, 09:49

ngagoler ahk teu rame mun teu ngekeak batur teh jang!!!!!
komo mun can nepi ka pundung mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
tukang_macul
Tukang Ngintip meureunan
tukang_macul

Male
Jumlah posting : 8
Age : 34
Lokasi : Waterblue city , sumedang
Job/hobbies : melong komputer
Humor : sasagon
id YM : ntddewa@yahoo.com
Registration date : 15.05.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime16/5/2009, 10:21

abdi bangga janten orang sunda titik, janten bade nutur weh ka aturan ieu forum ( Halah kalimat pertama jeung kadua teu nyambung)
Kembali Ke Atas Go down
http://teugaduhweb.com
rickybgr



Jumlah posting : 1
Registration date : 18.05.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime18/5/2009, 17:42

parunten yeuh.... abdi ngiringan...
wilujeung tepang nya ka sadaya...
bilih sundana abdi goreng patut, punten sa encanna..
Kembali Ke Atas Go down
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom
vica

Female
Jumlah posting : 59
Age : 34
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime26/5/2009, 16:18

salam kenal riky Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom
subagja

Male
Jumlah posting : 30
Age : 32
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime2/6/2009, 14:18

budak males kamarana yeuh
Kembali Ke Atas Go down
http://bigini-boy.blogspot.com/
Biqi



Jumlah posting : 1
Registration date : 09.06.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime9/6/2009, 12:01

ngiring gabung kasadayana ragrag cinta
Kembali Ke Atas Go down
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT
dhekok_magic

Male
Jumlah posting : 80
Age : 37
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime14/6/2009, 01:52

wajib di baca atawa salam kenal ieu judul teh...
ahk karoplok beuki teu baleg ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

ari WC palih mana nyak ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
homimvah
Tukang Ngintip meureunan
homimvah

Male
Jumlah posting : 2
Age : 39
Lokasi : Garut
Job/hobbies : maen bola , browsing
Humor : ari option iu ngeusina kumaha ?? WekzZz
id YM : homvimvah
Registration date : 25.06.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime25/6/2009, 10:32

torereng turaring Assalamualaikum.................. salam kenal ka sadayana dulur di bdg salapan ( kanu karasep sareung nu gareulis ) ..... nguntuy leungeun .....
teu hilap oge ka Admin na ...... sae pisan ide na .... supadaos teu paburantakan eusi masing masing tempatna muhun pak ... sakali deui nepang keun nya damai ahkkkk & makasih
Kembali Ke Atas Go down
http://bageur.tk
rudy.vino



Male
Jumlah posting : 1
Age : 36
Lokasi : sumatera utara/medan
Job/hobbies : renang,maen bola kaki
Humor : 4 mata
id YM : rudy.vino@yahoo.com
Registration date : 11.07.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime11/7/2009, 01:26

Timen wrote:
barudak na da euweuh nu bener jang,, ngagoler ahk
euweuh nu waras .. ngagoler ahk
mere comment ge tara nyarambung.. ngagoler ahk
geura istigfar ciah hey barudak. ngagoler ahk ngagoler ahk
astagfirulloh hal adziim,,, ngadu'a
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

ci_Badeur wrote:
ngagoler ahk ngagoler ahk ci timen jang tah pamawana mah
sok carekan hula ci timen ceunah waras hula geura ngagoler ahk
sok lah mun aya nu nyasar mah ke di pangmenerkeun mun badeur bisa mah nyak teuing ahk

garotis_79 wrote:
kieu da orang sunda mah ari geus baranyol...sok kamaralinaan.... katingali huntu
ari uink orang sunda lain nyak.... mikir hula
soalna bapak uingmah asli orang jawa,ngan indung asli ti garut... reuwas
tapi ti mimiti gubrag lahir,nepi ka ayeuna umur 30 nginum cai sunda....
tapi uing hayng urang sunda asli....reueus jdi urang sunda....hampurah min..

Timen wrote:
ngagoler ahk tah si otis ge saruna jang,,
ngagoler ahk sarua teu waras na jeng nu sejen

dank_thea wrote:
teuing da... topik ka kaler koment na ka kidul....
asa lalieur kabeh jang...

buktina eta koment si otis tah...
geus mengkol keun ka topik lain...

ujug ujug nyarita indung jeung bapana....
lol!

Fazar wrote:
ngiringan ach...
kenalan heula nyak?
nami simkuring Fazar, usuana tos 25 tahun hampir 26 tapi masih anom keneh, larai na ge teu katinggal kolot..teuing ahk
salam kenal nyak kasadayana

ci_Badeur wrote:
ditambahan ku nu anyar tah ngagoler ahk ngagoler ahk
perkenalan kalakah dina kamar ieu ngagoler ahk
admin jangareun ngagoler ahk ngagoler ahk
cing sabar weh min nyak ngagoler ahk ngagoler ahk

dank_thea wrote:
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
bener bener koplok ajigh....

tobaaat tobaaat...

dhekok_magic wrote:
bunuh diri min tah tinggal ICON na.... ngodek tai irung
atanapi mun teu aya nu benel tinggal tempo eta ICON na ah siah keuna
tapi mun di pikir2 admin na ge asa saluana oge takol we terus


cikaracak ninggang hate... luncat ahk kabueeeeeeeerr

hampura min mun teu aya bahasa nu teu merenah asalaman ...
mun teu di hampura ulang rek pundung terus kabur aduhh gedebug

farhan wrote:
assalamualaikum......


aya naun ieu teh asa meuni rarewas ajigh teh mikir hula

huuh uing satuju salaku anu bodo

matakan barudak hirup teh maneh teh tonk ngawadam wae

tkh jadinya salah nempatkeun nanaun anu di tulis...

kang admin anu gedemol tea sok tah careukan anu karoplok teh... ngelel

matakan barudak kudu ngagarugu atuh........wakwakwakwak



hapunten anu kasuhun jalmi anu bodo nyerat deui

tonk jadi bendu tos abg wae....

wassalam

boengsoe234 wrote:
ngagoler ahk teu rame mun teu ngekeak batur teh jang!!!!!
komo mun can nepi ka pundung mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

tukang_macul wrote:
abdi bangga janten orang sunda titik, janten bade nutur weh ka aturan ieu forum ( Halah kalimat pertama jeung kadua teu nyambung)
Kembali Ke Atas Go down
Tunky
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 20.08.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime20/8/2009, 13:19

ditembak cia dooor.......dorrr.....???
numpang tenar euyyyy......
Kembali Ke Atas Go down
Asep Sulaiman
Tukang Ngintip meureunan
Asep Sulaiman

Male
Jumlah posting : 7
Age : 31
Lokasi : MALANG CITY
Job/hobbies : Santai Tapi PasTy
Humor : Tong LOba Sare bisi Di sarekeun
Registration date : 06.09.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime6/9/2009, 15:52


Numpang Lewat Bae iye Mah


TAriik mang... ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
http://edge217.co.cc
thams_ryan



Male
Jumlah posting : 1
Age : 34
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Musik
Registration date : 12.10.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime13/10/2009, 00:14

Assalamu Alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...........!!!! WAJIB DIBACA 264486
Kembali Ke Atas Go down
kiba
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 17.10.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime17/10/2009, 17:48

WAJIB DIBACA 264486 sampurasun,,, akang teteh ngiringan,,, kana naon rupi pangdeudeul informasina,,, kumaha bandung ayeuna caritana,, aman,, atanapi WAJIB DIBACA 263894
Kembali Ke Atas Go down
jurigpersib
Calon RT
Calon RT
jurigpersib

Male
Jumlah posting : 110
Age : 35
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/11/2009, 16:54

da kumaha ek bener da si sarjank na ge teu baleg..... WAJIB DIBACA 399139 WAJIB DIBACA 399139 WAJIB DIBACA 399139 WAJIB DIBACA 399139 WAJIB DIBACA 399139 WAJIB DIBACA 399139

ke mun si sarjank gus waras kakara balener.... WAJIB DIBACA Lol


WAJIB DIBACA 77269 kabur akh isi di WAJIB DIBACA 544889 ku si sarjank....

WAJIB DIBACA 576248
Kembali Ke Atas Go down
gempaz_69
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 29.01.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/1/2010, 04:43

WAJIB DIBACA 69742 wilujeuntg tepang ue ach ka bandung-salapan
Kembali Ke Atas Go down
gempaz_69
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 29.01.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/1/2010, 04:46

WAJIB DIBACA 518449 ieu cara belajar guru sareung murid nu kompak
WAJIB DIBACA 327822 naha sok ocon nya di sakola... pantesan di room ge sok arocon
WAJIB DIBACA 544889 tah kieur akhirna mun teu kuat kuat iman mah .......
Kembali Ke Atas Go down
gempaz_69
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 29.01.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/1/2010, 04:49

WAJIB DIBACA 69742 kamana ae garotis asa can panggih dai jeung sim abdi
WAJIB DIBACA 719899 iraha ek panggih atuh garotis (ketua RT-9)
Kembali Ke Atas Go down
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT
garotis_79

Male
Jumlah posting : 257
Age : 41
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime2/2/2010, 14:28

kela ari ieu saha tea nya WAJIB DIBACA 175467
gempaz.........??????/ WAJIB DIBACA 390163
Kembali Ke Atas Go down
cacay fornever
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Age : 33
Registration date : 05.02.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime5/2/2010, 01:04

numpang ei...
Kembali Ke Atas Go down
http://momonomo.com
cacay fornever
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Age : 33
Registration date : 05.02.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime5/2/2010, 01:08

WAJIB DIBACA 652926
Kembali Ke Atas Go down
http://momonomo.com
Abah Qmong



Jumlah posting : 1
Registration date : 02.02.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime16/2/2010, 18:10

Assalamualaikum, kasadaya Bandung salapan community
Kembali Ke Atas Go down
alfrian



Male
Jumlah posting : 1
Age : 33
Lokasi : jakarta
Job/hobbies : Masih kuliah n hobi jalan"
Registration date : 03.03.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime3/3/2010, 02:14

askum all?? n'dw slam knal semua'a yah...
Kembali Ke Atas Go down
gembel_pasar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 3
Age : 50
Lokasi : bogor_dund
Job/hobbies : loba deuh poko namah
Humor : wakakakakkaka
id YM : gem._.-._.paz.69@att.net
gempaz_69
orgazmatron@rocketmail.com
Registration date : 21.03.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime21/3/2010, 07:15

WAJIB DIBACA 269374 ketua RT-9 meni gues mohokeun beda sih
ari geus beunghar mah kanu malarat............................

wassalamualailkum wr. wb

WAJIB DIBACA 872311
Kembali Ke Atas Go down
wonderlab



Male
Jumlah posting : 1
Age : 35
Lokasi : gorontalo
Job/hobbies : IT
id YM : l_hantu
Registration date : 01.04.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime1/4/2010, 19:09

boleh gabung
Kembali Ke Atas Go down
http://popo.web.id
swanda



Jumlah posting : 1
Registration date : 15.04.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime15/4/2010, 09:37

sampurasuuuun.....
asslaamualaikum wr. wb.
Kembali Ke Atas Go down
doniepaten



Jumlah posting : 1
Registration date : 01.05.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime2/5/2010, 18:20

WAJIB DIBACA 390163 Hhm.. asa ngadenge barudak di lembur keur halereuy, min nitip absen nya...!!
WAJIB DIBACA 587897
Kembali Ke Atas Go down
suzi ratna
Tukang Ngintip meureunan
suzi ratna

Female
Jumlah posting : 5
Age : 42
Lokasi : sukabumi
Job/hobbies : c8
id YM : q_ranas@yahoo.com
Registration date : 05.08.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime6/5/2010, 15:54

punten....


ngiring nagog akh....



WAJIB DIBACA 796819
Kembali Ke Atas Go down
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT
dhekok_magic

Male
Jumlah posting : 80
Age : 37
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime17/5/2010, 20:31

mangga suzi ratna..

kahade ancingan lebetna katinggal soekna... WAJIB DIBACA 171352
WAJIB DIBACA 100529 WAJIB DIBACA 100529
Kembali Ke Atas Go down
annekeiswani11
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 4
Registration date : 20.05.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime20/5/2010, 09:02

Salam kenal kasadaya, abdi hiji indung nu keur bingung, pun anak hoyong didongengan carios sunda zaman baheula sapertos sakadang kuya jeung sakadang monyet, abdi bingung harilap deui, cing atuh wargi-wargi nu masih keneh emut guar di ieu forum ngarah teu leungiteun budaya sunda. hatur nuhun sateuacana.
Kembali Ke Atas Go down
kangkoamr

kangkoamr

Jumlah posting : 1
Lokasi : cianjur
Registration date : 10.06.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime10/6/2010, 22:27

hampurasun dulur nu aya di lembur baraya nu aya di kota
nepangkeun simkuring jajaka ti cianjur hoyong silaturahmi ka wargi-wargi di mana wae aya na
Kembali Ke Atas Go down
viking_rajapolah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 21.06.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime21/6/2010, 16:47

WAJIB DIBACA 518449
Kembali Ke Atas Go down
viking_rajapolah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 21.06.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime21/6/2010, 16:54

aya listrik dimasigit
caang na ka mana2
aya istri jangkung alit
hanjakal na teu di calana.......
WAJIB DIBACA 263894
Kembali Ke Atas Go down
azis_yusuf



Male
Jumlah posting : 1
Age : 47
Lokasi : Bandoeng
Job/hobbies : Operator/sagala beuki
Humor : Prikitiew...
id YM : azis_yusuf@yahoo.com
Registration date : 22.06.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime22/6/2010, 22:43

mikir hula? ari ieu tahun sabaraha nya?
Kembali Ke Atas Go down
patong



Jumlah posting : 1
Registration date : 14.03.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime28/6/2010, 21:33

Atos dibaca nembe.. kang.. kan wajib dibaca
Kembali Ke Atas Go down
djay_737
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 2
Age : 40
Lokasi : depok
Job/hobbies : futsal
Humor : gak ngerti
id YM : gak ngerti
Registration date : 10.08.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime11/8/2010, 00:03

sudah niat puasa blom
Kembali Ke Atas Go down
djay_737
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 2
Age : 40
Lokasi : depok
Job/hobbies : futsal
Humor : gak ngerti
id YM : gak ngerti
Registration date : 10.08.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime11/8/2010, 00:05

salam kenal yah semuanya ..
Kembali Ke Atas Go down
julie



Female
Jumlah posting : 1
Age : 44
Lokasi : cileunyi bandung
Job/hobbies : loba teuing moal asup akh
Humor : tertawalah sebelum km ditertawakan oranglain asal jangan disembarang tempat hahahaaa
id YM : jullie_dj
Registration date : 14.08.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime14/8/2010, 05:26

tos kenal mah lami tp nembe gabung ayeuna yeuhh...kenlan heula akhhhh WAJIB DIBACA 263894

nuhunnya.. cheer heula akh WAJIB DIBACA 484749

iraha atuh bandung salapan kopdar dai??? sok geura ngadamel undangana atuh min.....WAJIB DIBACA 204926
Kembali Ke Atas Go down
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT
garotis_79

Male
Jumlah posting : 257
Age : 41
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime29/9/2010, 15:48

Heuayyyyyyyyy uh geus lila uy tara ngalongok ieu room
kumahanya geus calageur acan? mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
abdee_opay



Jumlah posting : 1
Registration date : 14.10.10

WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime14/10/2010, 16:59

blabalabalabalbla.....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




WAJIB DIBACA Empty
PostSubyek: Re: WAJIB DIBACA   WAJIB DIBACA Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
WAJIB DIBACA
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: WILUJEUNG SUMPING :: UUD forum Sandung Salapan-
Navigasi: