Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca
Wargi Bandung Salapan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingGalleryPencarianPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2020
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 51 pada 15/5/2017, 05:21
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
direktur_bdg9
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
garotis_79
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
fanny_inochi
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
Admin
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
dank_thea
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
doetz86
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
Timen
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
ronghok
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
anfuk_cjr
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcapkopi deui kopi deui..........:D  :D I_voting_barkopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
1. Sae Pisan
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap44%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 44% [ 232 ]
2. Lumayan
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap31%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 31% [ 165 ]
3. Kirang Sae
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap5%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 5% [ 25 ]
4. Goreng Patut
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap8%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 8% [ 40 ]
5. Ahk Teu Apal
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap4%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 4% [ 23 ]
6. Ya gitu dech
kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_lcap8%kopi deui kopi deui..........:D  :D I_vote_rcap
 8% [ 43 ]
Total Suara : 528
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

 

 kopi deui kopi deui..........:D :D

Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS
lutung_b9

Male
Jumlah posting : 49
Age : 42
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime21/11/2008, 12:46

Pan aina usum hujan brudak,mni teu kaur beak kopi mh hyng deui hayang deui ,cik sugan aya
anu boga ide gaganti inuman kopi ku naon asa piraku kudu ninyuh kopi satermos mah unggal poe..

geuleuh ih mni sok pusing utung ari beak kopi teh,jeung mun ges hyng alabatan nempo nasi rames hayangna
ari kana kopi mah....???@@@@
Kembali Ke Atas Go down
http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
doetz86
HANSIP
HANSIP
doetz86

Male
Jumlah posting : 152
Age : 34
Registration date : 06.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime21/11/2008, 13:25

ceuk saiah mah gegenti kopi teh,,

nteh we...

meh rada sehat..

di cmpur ku jahe, dipurulukan sampeu saeutik, trus di poekeun samingguen di luhureun asbes imah....

udah itu tiriskan.....

trus di eueut we...

cobian gera tung.... ngahuleng ngahuleng


ngan siapkeun we telp jeung nalepon ambulance, bisi aya nanaun ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom
Si Denok

Jumlah posting : 55
Age : 37
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime24/11/2008, 13:48

tong lieur tong susah, yeuh denok manis gaduh ubarna.......
cobian geura nginum kapo+susu+enteh bari sideang...geus kitu nginum deui, deang deui, nginum deui, deang deui.....dijamin sok.......cape-cape

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime12/12/2008, 09:47

nu teu beuki kopi alusna nyusu atawa ngeteh, nu teu resep ngeteh ngopy atawa nyusu
tapi lalaki mah yakin raresep nyusu da, komo mun nyusu awewe geulis bari ba ieu mah geus weh lalaki mah ngagoler ahk

mun teu beuki ngopy, nyusu jeung ngeteh mah geus weh tonk hirup lah karunya cicing di dunia ge sagala teu beuki mah ngagoler ahk


Tertawalah sebelum di larang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 16/12/2008, 09:14, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP
fanny_inochi

Female
Jumlah posting : 212
Age : 33
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime12/12/2008, 12:09

tah atuh nu 100% HALAL...
awewe geulis bari ba bogoh
lol! lol!

_________________
kopi deui kopi deui..........:D  :D 000027470015
Kembali Ke Atas Go down
jurigpersib
Calon RT
Calon RT
jurigpersib

Male
Jumlah posting : 110
Age : 35
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime13/12/2008, 22:23

ulah waka ka si ogut fan nu 100%halal makh.................

awewe geulis bari ba kur abdi hula nya....................


bere we si ogut makh cai solokan................ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime22/12/2008, 09:48

wah jadi parebut 100% halal yeuh, sok fan barere atuh karunya bisi ngaracay meuni kabita
bere weh 100% halal nu langsung bisa di sedot Evil or Very Mad

Bawa weh 100% halal sapi, jadi cenah nyarusu langsung nu murni keneh, jadi teu parebut khan ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Timen
HANSIP
HANSIP
Timen

Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime12/1/2009, 23:38

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
bener tung tong kanu kopi wae,,
matak hideung kana awak,, matak poek kanu hate..

gantinya ngopi mah nya kopiko atuh,,
kan geus aya iklan na ge,..
awewe geulis bari ba tapi na mun di ganti ku susu,,, leuwih sehat siga na mah.. ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP
ci_Badeur

Male
Jumlah posting : 457
Age : 34
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime29/1/2009, 15:30

stuju men, komo mun susu murni langsung nang mereus olangan mah uuugggghhhh awewe geulis bari ba
sger pisuan ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS
lutung_b9

Male
Jumlah posting : 49
Age : 42
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime26/3/2009, 08:44

susu saha atu da susu indung ges peot susu kabogoh ewuh caian ,susu sapi
emokh akh......
sok siah
Kembali Ke Atas Go down
http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
dhale
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 3
Registration date : 02.05.09

kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime2/5/2009, 07:41

anu resep ngopi mantabh tur murah, cing mangga cobian Cangkruk Kopi di payun monumen... kopina sagala aya, ninyihna sagala cara...
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




kopi deui kopi deui..........:D  :D Empty
PostSubyek: Re: kopi deui kopi deui..........:D :D   kopi deui kopi deui..........:D  :D Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
kopi deui kopi deui..........:D :D
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kadaharan sareng minuman-
Navigasi: